onsdag, februar 07, 2007

 

Real life widescreen Tv



onsdag, januar 03, 2007

 

Black Sheep...Uhhhhhh farlig


Weinstein Co’s første trailer til den New Zealandske horrorfilm "Black Sheep" er i luften. En bloddryppende historie om en horde af brutale dræberfår.
Øhh dræberfår?
Ja filmen handler om en flok får som ved et uskyldig genetisk eksperiment bliver forvandlet til en flok menneskeædende dræbermaskiner, der går løs på de stakkels indbyggere i den lille by i New Zealand.

Men så er det jeg tænker, er gyserindustrien løbet helt tør for idéer?
Kan lige de deres brainstorm for mig…. Vi laver noget om aliens…nej er brugt. Hvad så med zombier? Også brugt. Nå men så kan vi da lave noget om dræbertomater! (Fundet på under frokost…hmm) også der kom de for sent.

Men pludselig sprang ham der sad og kiggede ud af vinduet op, da alle de andre i gruppen troede han sad og sov, og råbte ”FÅR FÅR FÅR vi laver sgu noget med får”.
De andre gloede noget forvirret på ham og udbrød i kor ” Får er da ikke spor gyseragtige!
Næ, sagde den kære idémager, men hvis vi nu laver genetiske forsøg på dem og det resultere i at de får smag for menneskekød så tror jeg vi har et koncept!
Og som sagt så gjort! Filmen er nu på vej til de utrættelige gyserfans.

Skulle du mod al forventning tro denne film er en dokumentarfilm om fåreavlen på New Zealand, tja så er mit råd til dig at du bevæbner din med de største strikkepinde du kan opdrive og lære at hækle et ryatæppe, så du er klar når fårene kommer efter dig!



Følg med her: Black Sheep

Trailer


lørdag, september 30, 2006

 

Ikke mere brok...


Så er det slut med brok, vi har slået Disney World

Denmark The Happiest Country In The World

tirsdag, juli 18, 2006

 

Foruroligende nyt...


http://psykobankmand.blogspot.com/

Kig forbi!

søndag, juni 18, 2006

 

Diller der ikke kilder




Diller – et af de mest frygtelige ord en kvinde kan bruge om enhver mands stolthed, og nej det er ikke hans bil!
Men ordet, diller, syntes at være dukket op igen. Nærmest genopdaget og støvet af.
Cool nok på en måde, for man kan stort set altid slippe fra at sige ”Diller!” i modsætning til mange andre ord som dækker over det mandlige lem.
Men lige meget om man ikke kan udstå ordet eller man er vild med det, så er det her for at blive.

Men helt over på den anden side af Atlanten i Nebraska USA, ligger Diller. Ja der findes virkelig en by som hedder Diller. Det i sig selv er sgu da sjovt. Jeg kan lige høre sætningen for mig ”hvor kommer du fra? Jeg kommer fra diller” og så kan man jo kun tænke kommer vi ikke alle der fra? Altså fra en diller?

Og jeg kan heller ikke lade være med at grine over navnet Diller Park, det lyder mest som en nudist klub for gamle mænd. Eller hvad med Diller Museum, hvad mon de udstiller der?

Diller er sgu for sjovt!

Besøg Diller’s hjemmeside her: http://www.diller-ne.com

tirsdag, januar 17, 2006

 

Verdens korteste eventyr.


Der var engang en mand som spurgte en pige ”Vil du gifte dig med mig?”
Pigen svarede ”Nej!”
Og manden levede lykkeligt til sine dages ende, tog på fisketur, jagt og spillede en masse golf og drak en masse øl. Han pruttede tilmed når han havde lyst til det.


SLUT.

søndag, oktober 23, 2005

 

Fugleinfluenzaamoktitis?


Jeg synes godt nok, at verden er af lave...

60 mennesker dør af "fugleinfluenza" - og så går det meste af verdens indbyggere (red.: her sender vi også lige en venlig tanke til alle udbyggere, der holder byggeindustrien i gang ved at bygge ud...) nærmest amok.

Jo, ok. Det er frygteligt når mennesker dør af sygdom ("før tid"). Det er der ingen tvivl om. Det efterlader slægtninge i sorg og for disse mennesker, er det ikke rart.
Men derfor behøver alle altså ikke rende rundt og være i panik. Ved godt vi lever i en verden, hvor Danmark på det nærmeste kom i undtagelsestilstand, da man på et tidspunkt frygtede strejke, så det halve land hamstrede gær(!). Men helt ærligt... der er sygdomme, der er meget værre. Sygdomme, der har kostet flere hundrede tusinde livet. Og lad os her ikke glemme naturkatastrofer (red.: ikke at forveksle med strofer sunget i naturen af katte) og grusomme terrorhandlinger, der også har kostet vanvittigt mange uskyldige (og sikkert også nogle skyldige) livet.

Jeg synes, at hvis fugleinfluenza er så slem en sygdom, så burde man finde et andet navn til den. Influenza er jo normalt noget, man forbinder med 39 i feber og en næse, der løber.
Vi har så travlt med at sætte ordet dræber foran ellers harmløse ord, så de pludselig bliver "farlige" - fx. dræbersnegle og dræberbier. Hvor mange mennesker har måttet lade livet for enden af en dræbersnegls slimede spor? Eller for enden af dræberbiens vanvittigt spidse og uhyrligt lange brod? Nej, hvis her er tale om en ustyrligt farlig virus, som vi skal have under kontrol, hvis den ikke skal udrydde den halve verdens befolkning, så lad os kalde den noget andet. Dræber-influenza... det klinger ikke så godt. Hvad med dræber-syge? Nej, det lyder lidt som en sygdom, som en dræber får... Her er det:
DRÆBER SMITTE

Når nu vi officielt får omdøbt fugleinfluenza til DRÆBER SMITTE, så vil jeg have ændret mit testamente. Det skal fremover sikre mit eftermæle, hvis jeg måtte bortgå for tidligt på grund af DRÆBER SMITTE. Det skal sikre, at ordene på min gravsten bliver:

Jeg sagde jo, at den fugl så syg ud...

ps. Jeg har i dag hørt, at der findes adskillige varianter af fugleinfluenza. Kan ikke huske tallet, men det var over 50 - og jeg mener faktisk, det var flere hundrede. De har så valgt at kalde den farlige for H5N1 - det skulle også gøre det meget nemmere at huske...

pps. Hvis man er lidt sløj, kan man så i øvrigt gå rundt og sige "Det er ikke så slemt. Det er bare lidt fugleinfluenza. Men bare roligt... det er ikke den farlige slags... Jeg har blot G4F2..."

Set først på: http://psykobankmand.blogspot.com/

fredag, oktober 07, 2005

 

Halloween


Halloween er over os og det er ikke alle som ved hvordan man skal lave det velkendte græskarhoved. Men fortvivl ikke hjælpen er her...
How To Carve A Pumpkin

mandag, september 12, 2005

 

Trend eller ?


Det er blevet vildt smart at smykke sig med gummibånd i alle mulige farver og med tekst som skulle give udtryk for ens mening.
Men ok, måske er tiden blevet sådan at man ikke længere verbalt kan udtrykke sig og derfor i flæng kaster de farvede gummibånd om håndledet.
Hvis jeg nu skulle følge trenden og kikke lidt i mine gamle gemmer kunne jeg sikkert finde en masse af de velkendte brune postelastikker. Mit problem er bare at jeg ikke ved hvad de symbolisere. Ved at bære dem om håndledet viser jeg så min forkærlighed for det danske postvæsen, at jeg er håbløs gammeldags (også kaldet utrendiy) eller bare at jeg ikke fatter en skid?
Næ for mig er der kun et gummibånd som burde deles rundt til alle dem som ikke kan udtrykke sig på andre måder end gennem den nyeste udgave af postelastikken. Se billedet her under….




onsdag, september 07, 2005

 

Tal med Gud


Internettet vil ingen ende tage.
Og heller ikke dem som får adgang til det.
Nu har selveste Gud fået sin egen chat.
Du kan chatte med ham/hende her: igod